Op onze terreinen hebben wij in 2005/2006 ‘Hameau des Chapelles’ gerealiseerd.


Hameau des Chapelles

Rondom het park liggen kleine dorpjes met vriendelijke Franse bevolking, het Franse platteland waar tussen 12.00 - 14.30 uur de winkels gesloten zijn voor de o zo belangrijke lunch. U vindt hier geen massa toerisme. In Oradour sur Vayres zijn alle voorzieningen aanwezig zoals: supermarkt, slager, bakker, groentewinkel, bank, apotheek, dokter.

Hameau des Chapelles is een kleinschalig vakantieparkje met 5 huizen met veel ruimte om ieder huis en mooie uitzichten. Bij de entree hebben we ook fietsen voor u klaarstaan.

Het park ligt zo’n 900 km vanaf Utrecht in het Parc Naturel Régional Périgord-Limousin, op een terrein van 6 hectare groot, omzoomd met oude eiken en bossages en mooie uitzichten over de heuvels. De streek staat bekend om ruimte, rust, rivieren, meren en het heuvellandschap.

Voor de kinderen is er een speeltuintje, er is een verwarmd zwembad van 6x12 m, diepte van 80-170cm, natuurlijk met ligbedden en parasols. Een pingpong-tafel, een jeu de boules baan en een tennisbaan moeten de sportieve mens aanspreken. Ook is er nog een groot veld om een balletje te trappen.


Open de volgende link voor meer info over de regio, wat er te doen is, zwemmeertjes, etc.  Regio-info-PDF.


Een heerlijk vakantie park als je op zoek bent naar rust. Het park en de huizen zijn erg ruim opgezet. In het huis is aan van alles gedacht. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Zodra het weer het toelaat gaat het verwarmde zwembad open. Heerlijke week gehad.

E.Z.

Meer
Over ons.

Gites Oradour sur Vayres  France

Hameau des Chapelles

SARL Hameau des Chapelles,   Rue des Ages,   87150 Oradour sur Vayres,    France
Tel. +33 670127980,    email:  info@hameaudeschapelles.com  - Siret 48222235300013   -   TVA  FR50482222353

Home Up Over ons Villa's Contact